FAQ's

De 15, 25 en 42 km zijn gedeeltelijk uitgezet langs het strand tussen Katwijk en Wassenaar. Op het strand in Katwijk en Wassenaar zijn honden niet toegestaan, in het duingebied wel mits aangelijnd. Alleen de 5 km (Kuikenloop) en 10 km route zijn niet uitgezet over het strand.

Het startbureau is opgebouwd op een grote parkeerplaats waar 600 auto's kunnen staan, de ervaring heeft geleerd dat deze parkeerplaats rond 08:00 uur vol staat. Vanaf dat moment wordt een 2e parkeerplaats in gebruik genomen in Noordwijk, de bebording op de N206 wordt daarop aangepast. Er worden bussen ingezet om u naar het startterrein te vervoeren en na afloop weer terug naar uw auto, dit busvervoer is gratis.

Het adres van de parkeerplaats bij het Startterrein is ; Noordduinseweg 2221 BL in Katwijk.

Het adres van de parkeerplaats in Noordwijk is : De Scheysloot 71 2201 GN in Noordwijk.

Komt u later dan 07:45 uur aan, dan doet u er verstandig aan om direct naar de parkeerplaats in Noordwijk te rijden.

Als u niet woonachtig bent in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg heeft u een parkeerkaart ontvangen, deze parkeerkaart is gratis. De parkeerkaart geeft u geen recht te parkeren op de parkeerplaats Noordduinen. nabij het startbureau. Er worden 2.000 parkeerkaarten uitgegeven, op de parkeerplaats is zoals eerder vermeld plaats voor 600 auto's. Vanaf 08:00 uur is het verstandig direct gebruik te maken van de parkeerplaats in Noordwijk, pendelbussen worden ingezet om u naar het startbureau te vervoeren.

Als u buiten Katwijk woonachtig bent ontvangt u automatisch een parkeerkaart in de enveloppe die uiterlijk in de week voor de Kippenloop bij u op de deurmat valt. U kunt geen parkeerkaart aanvragen en de parkeerkaart is niet geldig in het betaald parkeren gebied en in de parkeergarage's

 

 

U kunt de u toegestuurde stempelkaart ruilen bij het startbureau.

De stempelkaarten worden uiterlijk in de week voor de Kippenloop verzonden.

Het rekeningnummer is NL 50 RABO 0122 2625 14 ten name van Stichting Katwijk Wandelmarathon te Katwijk.

Als de Ideal betaling bij de inschrijving voor de Kippenloop niet succesvol is verzoeken wij u vriendelijk het inschrijfgeld niet handmatig naar onze betaalrekening over te maken, uw aanmelding komt daarmee niet terecht in de database met deelnemers. Als u succesvol bent ingeschreven ontvangt u 2 x een bevestiging, zowel van de inschrijving als de betaling.

 

Als de Ideal betaling niet is gelukt graag even opnieuw inschrijven.

Deelname aan de Kuikenloop is gratis. Deelname is mogelijk voor kinderen tot en met 14 jaar. Ouderen, mensen die slecht ter been zijn en mensen die aan een rolstoel zijn gebonden kunnen ook deelnemen aan de Kuikenloop. Indien deelnemer(s) jonger zijn dan 10 jaar, is minimaal 1 begeleider verplicht.

 

Download hier je sponsorformulier

De Kippenloop is al jaren voortijdig volgeboekt en kent daarom geen dag inschrijving, aan de start worden geen deelnamebewijzen verkocht.

Zodra 6.000 deelnemers zijn geregistreerd sluit de inschrijvinge voor de Kippenloop