Inschrijven Kuikenloop

overlay-subheader
Inschrijven Kippenloop

Inschrijven voor Kippenloop

Met 6.000 inschrijvingen is de Kippenloop op dinsdag 21 februari volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk, ook niet bij het VVV of Running Center.

Inschrijven voor de Kuikenloop (toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar en minder validen) is nog wel mogelijk, zowel digitaal als bij Running Center Katwijk, Princedwarsstraat 2 a als bij het VVV, Wilhelminastraat 9.

Wilt u toch een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker ?, dan nodigen wij u van harte uit een vrijwillige bijdrage te doneren of de wandelprestatie van een u bekende deelnemer aan de Kippenloop te sponsoren.

Wij verzoeken u vriendelijk de organisatie niet te benaderen met het verzoek alsnog ingeschreven te worden, dit is niet meer mogelijk.

Stichting Katwijk Wandelmarathon

Eenmalige donatie aan de Kippen- en Kuikenloop

Onderzoek naar de genezing van kanker is kostbaar maar heeft resultaat. De strijd is helaas nog lang niet gestreden.  Helpt u mee de opbrengst van de Kippenloop naar een zo hoog hoog mogelijk bedrag te tillen ? Dat kan door uw eigen sponsoractie te starten en/of een eenmalige vrijwillige extra donatie te doen. Uw bijdrage wordt direct geïnvesteerd in 3 lopende onderzoeken.

Kuikenloop

Kuikenloop