kip2019-186.jpg Samen maken we deze dag bijzonder imgbg

Word sponsor van de Kippen- en Kuikenloop

Bijdragen aan de opbrengst voor KWF en KiKa, een maatschappelijke bijdrage en uw bedrijf zichtbaar voor meer dan 6.000 wandelaars.
Met de verschillende mogelijkheden tot sponsoring kunt u deze dag nog onvergetelijker maken voor de wandelaars en de goede doelen.
Daarom zijn we onze sponsors bijzonder dankbaar. Zij maken het organiseren van dit evenement mogelijk.

Kippenloop feiten op een rij.

  • Na 15 edities uitgegroeid tot een evenement met landelijke bekendheid en zeer grote lokale betrokkenheid door bewoners en ondernemers
  • Maximaal 6.000 deelnemers, afkomstig uit alle hoeken van land, nemen deel aan aan de Kippenloop.  (de 16e editie 2020 was uitverkocht binnen 20 uur op 1 januari 2020)
  • Opbrengst door sponsoren en wandelaars sinds de start > €2.700.000
  • Meer dan 200 vrijwilligers op de been tijdens het evenement
  • De netto opbrengst uit het evenement wordt direct geïnvesteerd in 2 door de Stichting gekozen onderzoeken naar de genezing van kanker bij KWF Kankerbestrijding en 1 onderzoek bij Stichting KiKa.

Bekijk hier de sponsorpakketten (PDF) >

Sponsoffolder 2020

Na 15 april kunnen geen logo’s en advertenties meer worden verwerkt. Na vakkundige opmaak bij www.gspkatwijk.nl wordt het drukwerk aangeboden bij onze huisdrukker www.duocore.nl

Heeft u zelf een sprankelend idee om tijdens het evenement uw bedrijf te promoten, aarzelt u niet en leg het ons voor. Wij staan open voor (vrijwel) alle ideeën.