Individuele inschrijving

Kippenloop 2022

De digitale inschrijving is inmiddels gesloten. Startbewijzen voor de Kippenloop zijn te koop bij: Running Center Katwijk, Princedwarsstraat 2a, Katwijk aan Zee. Ook de startbewijzen voor de Kuikenloop (gratis) zullen hier verkrijgbaar zijn.

Doe jij ook mee met de Kippenloop 2022 met als doel zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen kanker? Schrijf je dan nu in voor ons prachtige evenement en wandel: 10, 15 of 25 kilometer over strand en duinen startend en finished in Katwijk aan Zee. 

Inschrijven kan (vanaf maandag 4 april 18.00 uur) via de blauwe button aan de bovenkant van deze pagina. Hier kan je aangeven welke afstand je wil lopen, jezelf registreren en je ticket kopen om deel te nemen aan de Kippenloop. Nieuw op deze website is dat je ook een persoonlijk profiel aan kunt maken. We vinden het natuurlijk fantastisch als jij sponsors kunt vinden, zodat je met een mooi bedrag op zak kunt beginnen aan de Kippenloop 2022 en ons daarnaast kunt helpen om aan het eind van de dag een indrukwekkende totaalopbrengst aan KWF en Kika te overhandigen.

Via jouw persoonlijke profiel kun je vrienden, familie, kennissen en/of collega's op de hoogte te houden van je bij elkaar verzamelde sponsorbedrag en anderen motiveren hetzelfde te doen. Succes! 

Meld je aan voor de nieuwsbrief