Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Bekijk onderstaande veelgestelde vragen:

Tot wanneer is inschrijving voor de Kippenloop mogelijk?

add remove

Zodra 6.000 deelnemers zijn geregistreerd sluit de inschrijving voor de Kippenloop. Hierbij geldt op=op.

Is het mogelijk om groepen in te schrijven?

add remove

Nee. Ons nieuwe platform heeft wel de functie 'groepen aanmaken'. Je kunt nu gezamelijk jullie groep en doel delen en promoten. Dit betekent wel dat iedere deelnemer zich eerst individueel in moet schrijven. 

Doe je als bedrijf en/of organisatie mee en hebben jullie een heel groot aantal lopers? Neem dan contact op met info@kippenloop.nl 

Hoe zit het met parkeren? Hoe kom ik in het bezit van een parkeerkaart?

add remove

Het startterrein bevindt zich op een grote parkeerplaats waar 600 auto's kunnen staan, de ervaring heeft geleerd dat deze parkeerplaats rond 09:00 uur vol staat. Vanaf dat moment wordt een 2e parkeerplaats in gebruik genomen in Noordwijk, de bebording op de N206 wordt daarop aangepast. Er worden bussen ingezet om u naar het startterrein te vervoeren en na afloop weer terug naar uw auto, dit busvervoer is gratis.

Het adres van de parkeerplaats bij het Startterrein is; Noordduinseweg 2221 BL in Katwijk.

Het adres van de parkeerplaats in Noordwijk is: De Scheysloot 71 2201 GN in Noordwijk.

Komt u later dan 08:45 uur aan, dan doet u er verstandig aan om direct naar de parkeerplaats in Noordwijk te rijden.

Als u niet woonachtig bent in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg heeft u een parkeerkaart ontvangen, deze parkeerkaart is gratis. De parkeerkaart geeft u geen recht te parkeren op de parkeerplaats Noordduinen. nabij het startterrein. Er worden 2.000 parkeerkaarten uitgegeven, op de parkeerplaats is zoals eerder vermeld plaats voor 600 auto's. Vanaf 09:00 uur is het verstandig direct gebruik te maken van de parkeerplaats in Noordwijk, pendelbussen worden ingezet om u naar het startterrein te vervoeren.

Als u buiten Katwijk woonachtig bent ontvangt u automatisch een parkeerkaart in de enveloppe die uiterlijk in de week voor de Kippenloop bij u op de deurmat valt. U kunt geen parkeerkaart aanvragen en de parkeerkaart is niet geldig in het betaald parkeren gebied en in de parkeergarages van Katwijk.

Wanneer ontvang ik mijn stempel- en parkeerkaart?

add remove

Iedere deelnemer ontvangt persoonlijk een bevestiging van inschrijving via e-mail en het startbewijs per post in het voorjaar.

Daarom hebben wij van iedere deelnemer personalia, volledig adres en het e-mailadres nodig, degene die meerdere personen inschrijft dient deze gegevens te vermelden.

Ik wil een andere afstand gaan wandelen dan waarvoor ik een ticket heb.

add remove

U kunt de u toegestuurde stempelkaart ruilen bij het startbureau, kiest u voor langere afstand met een hoger inschrijfgeld kunt u dit bij de start bijbetalen.

Kiest u voor een kortere afstand met een lager inschrijfgeld krijgt u geen geld terug.

Voor wie is de Kuikenloop?

add remove

Deelname aan de Kuikenloop is gratis. Deelname is mogelijk voor kinderen tot en met 14 jaar. Ouderen, mensen die slecht ter been zijn en mensen die aan een rolstoel zijn gebonden kunnen ook deelnemen aan de Kuikenloop. Indien deelnemer(s) jonger zijn dan 10 jaar, is minimaal 1 begeleider verplicht. Begeleiders ontvangen geen stempelkaart, registreren/inschrijven als begeleider is dan ook niet nodig.

Zijn honden toegestaan op het parcours?

add remove

De 15 en 25km zijn gedeeltelijk uitgezet langs het strand tussen Katwijk en Wassenaar. Op het strand in Katwijk en Wassenaar zijn honden niet toegestaan, in het duingebied wel mits aangelijnd. Alleen de 5 km (Kuikenloop) en 10 km route zijn niet uitgezet over het strand.

Neemt u toch uw hond mee? Dan is dit op eigen risico!

Is inschrijving op de dag mogelijk ?

add remove

De Kippenloop is al jaren voortijdig volgeboekt en kent daarom geen dag inschrijving, aan de start worden geen deelnamebewijzen verkocht, ook niet voor de Kuikenloop.

Kan ik op een vroeger tijdstip van start?

add remove

U kunt niet eerder van start dan op het tijdstip vermeld bij de door u gekozen afstand, uw stempelkaart wordt niet eerder geknipt/gestempeld.

25 km tussen 08.00 en 10.00 uur

15 km tussen 09.00 en 11.00 uur

10 km tussen 10.00 en 11.00 uur

  5 km Kuikenloop om 11.00 uur

Is het parcours verhard?

add remove

Bij de 10 km wel, bij de langere afstanden is een stuk strand tussen Katwijk en Wassenaarse Slag opgenomen. Daarbij wordt geen rekening gehouden met hoog en laag water.

Op welk banknummer kan ik mijn sponsorbijdrage overmaken?

add remove

Het rekeningnummer is NL 50 RABO 0122 2625 14 ten name van Stichting Katwijk Wandelmarathon te Katwijk.

Kan niet van start, krijg ik mijn geld terug?

add remove

Als u een startbewijs heeft gekocht maar door omstandigheden niet van start kunt krijgt u uw inschrijfgeld niet terug.  U kunt uw startbewijs doorverkopen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief